Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

2018 ITF World Cup Gold Coast

08 MAJ 2017 17:40
Nu startar förberedelserna för er som planerar att delta i 2018 års ITF World Cup - Gold Coast, Queensland, Australien.
  • Skapad: 08 MAJ 2017 17:40

Nästkommande ITF Taekwon-Do World Cup kommer att arrangeras under perioden 27 september till 1 oktober 2018 i Gold Coast City som ligger längst söder ut i Queensland på den Australiska östkusten. Låt dig inspireras av arrangörens hemsida som innehåller många härliga bilder och filmklipp från resmålet.

Med drygt 500 dagar kvar till tävlingsstart har vi i dagarna påbörjat ett arbete tillsammans med våra systerklubbar, syftande till att likt tidigare år skapa förutsättningar för att så många som möjligt av våra utövare, som har uppnått åldern 12 år och innehar graden 4 Kup-1 (blått bälte) vid tävlingsstart, tillsammans med sina anhöriga ska få möjlighet att uppleva en spännande internationell tävling i fantastisk miljö.

Planeringsförutsättningen den här gången är att varje tävlande ordnar sin egen resa till/från Gold Coast City. Väl på plats går man sedan in i ett gemensamt arrangerat program under själva tävlingsperioden. I dagsläget har vi ingen information kring exakt vilka kostnader som kommer att belasta respektive tävlande/medresenär.

För vår fortsatta planering behöver vi däremot redan nu veta om du också drömmer om att åka med. Anmälan, via mejl till Henrik Stiernström, är inte bindande utan syftar främst till att vi ska kunna planera organisation och ekonomi för den grupp som redan nu vill sätta ett tydligt träningsmål för 2017/2018. Vi önskar att alla intresserade hör av sig under maj månad och tar också löpande tacksamt emot idéer kring hur du/ni kan bidra till vår gemensamma finansiering av projektet såväl som om du kan tänka dig någon roll i vår organisation under planerings- eller genomförandefasen.

Tillsammans börjar vi nu resan mot en av 2018-års spännande utmaningar!

Styrelsen
genom Henrik Stiernström

Skribent: Henrik Stiernström
E-post: Adressen Gömd

idrottslyftet

logga_idrottens_bingo

raddabarnen

Min friskvård 

Postadress:
Kärra TKD Klubb - Taekwondo
Peter Svensson, Travarevägen 10
42543 Hisings Kärra

Besöksadress:
Kärraskolans gymnastiksal, Klockarevägen 3
42530 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0709392016
E-post: This is a mailto link

Se all info