Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Dags för gradering

05 APR 2021 16:40
Precis som förra året kommer graderingarna ske utan publik i mindre grupper och alla kommer att få en given tid för sin gradering. Graderingarna kommer vara sista veckan i maj och i mitten av juni. Anmäl dig senast den 9:e maj.
  • Uppdaterad: 05 JUL 2021 04:45

Tigrar

Alla tigrar kommer preliminärt att gradera sig tisdagen den 25:e maj i Kärraskolan. Schema kommer att publiceras den 17:e maj.

Barn, ungdomar och vuxna

Precis som förra året kommer graderingarna ske utan publik i mindre grupper och alla kommer att få en given tid för sin gradering. Graderingarna kommer att ske mellan den 24:e och 30:e maj, samt mellan 14:e och 20:e juni. Schema med tid och plats kommer att publiceras den 17:e maj.

Graderingsavgift

Graderingsavgiften är 250 kr. För de som graderar för första gången (gäller inte tigrar) så tillkommer 200 kr för ett nationellt TKD pass.

 

Kostnad

Tigrar

250

Nybörjare (ej tigrar)

450

10 Kup-1 och högre

250

Krav för att få gradera

För att få lov att gradera sig skall medlems- och terminsavgift vara betald innan graderingsanmälan stängs och graderingsavgiften skall vara betald enligt den faktura som skickas ut.

OBSERVERA
Det kommer inte finnas möjlighet att betala graderingsavgift, medlems- eller terminsavgift kontant vid graderingstillfället.

Faktura på graderingsavgiften kommer att skickas ut via mail i anslutning till att anmälningstiden går ut, så var noga med att fylla i korrekta kontaktuppgifter i anmälningsformuläret.

Utrustning

Gradering sker i Dobok för alla som inte graderar för första gången. Ta med vattenflaska, alla dina skydd om du har och ditt TKD pass. Som nybörjare (ej tigrar)  får man TKD passet ett tag efter sin första gradering. Tigrar har normalt inget TKD pass.

Anmälan

Anmälan till graderingen både för tigrar och vanliga elever sker via nedanstående länk. Anmälan skall vara gjord senast den 9:e maj.

Det kommer inte vara möjligt att anmäla sig efter den 9:e maj.

Anmälningstiden har gått ut.

Vid anmälan anger du vem du är, vad du har för grad idag – Kontrollera att du har angivit rätt grad!

Vid anmälan skickas ett automatiskt bekräftelsemail, som ibland kan hamna i skräpposten, så ha även koll där.

Skribent: Kärra Taekwon-Do

idrottslyftet

logga_idrottens_bingo

raddabarnen

Min friskvård 

Postadress:
Kärra TKD Klubb - Taekwondo
Peter Svensson, Travarevägen 10
42543 Hisings Kärra

Besöksadress:
Kärraskolans gymnastiksal, Klockarevägen 3
42530 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0709392016
E-post: This is a mailto link

Se all info