Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Glad sommar önskas alla medlemmar

04 JUN 2017 16:00
Hej alla, i veckan kördes säsongens sista officiella träningspass hos oss på Kärra Taekwon-Do. Vi vill tacka alla medlemmar för en otroligt rolig och givande säsong. Under sommaren kommer ad hoc träningar hållas här i Kärra.
  • Skapad: 04 JUN 2017 16:00

Nu är det sista passet för terminen genomfört. Det har som vanligt varit fantastiskt kul att se hur alla medlemmar utvecklas och vilket engagemang ni har. Ni är grymma!  Ett stort tack till alla instruktörer, coacher och ni som på annat sätt hjälp till att göra Kärra Taekwon-do till en sådan rolig klubb att vara del av. 

En väldigt kort sammanfattning av terminen:
Utöver alla som framgångsrikt klarat sina graderingar har vi bla tävlat i Partille Challenge, Talent Open, Stenungsund Open och EM. Som ett steg i vår vidarutveckling har ett helt gäng deltagit i domar och coachutbildningar utöver det har styrelsen arbetat på att förbättra interna processer och rutiner inom klubben,  något vi tror och hoppas kan lyfta oss ytterligare ett snäpp.

Sommarträningar: 
För er som känner att suget på att träna i grupp inte slutar tvärt bara för att det blir sommar, kommer det att hållas ad hoc träningar utomhus här i Kärra. Träningarna kommer att annonseras på Kärra Taekwon-Dos facebookgrupp

Ni är också som vanligt välkomna att delta på våra systerklubbars (Frölunda Taekwon-Do och Partille Taekwon-Do)  sommarträningar, för information om dessa hänvisar vi er till respektive klubbs hemsida.

Utöver det rekommenderar vi som alltid finslipning av blockeringar, ställningar och andra tekniker. För er som vill bli trötta och behöver inspiration rekommenderas en valfri kombination av armhävningar, situps, burpies och balanssparkar.

Vi ses igen till hösten, när terminen sparkar ingång den 4:e september. Till dess önskar vi alla en fantastisk sommar!

Skribent: Kärra Taekwon-Do
E-post: Adressen Gömd

idrottslyftet

logga_idrottens_bingo

raddabarnen

Min friskvård 

Postadress:
Kärra TKD Klubb - Taekwondo
Peter Svensson, Travarevägen 10
42543 Hisings Kärra

Besöksadress:
Kärraskolans gymnastiksal, Klockarevägen 3
42530 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0709392016
E-post: This is a mailto link

Se all info