Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

God Jul och Gott Nytt År

16 DEC 2019 13:25
Nu är terminen strax slut och vårterminen drar igång igen vecka 3. Vi kommer inte ha någon återanmälan för vårterminen den här gången.
  • Skapad: 16 DEC 2019 13:25

Nu är graderingarna över och terminen är strax slut, och det är dags för lite välförtjänt ledighet.

Till skillnad från tidigare år så kommer vi den här gången inte ha någon återanmälan inför våren.
Alla som tränat under terminen garanteras en plats till våren, och den som inte vill fortsätta behöver uttryckligen meddela oss detta. 
Under mellandagarna börjar vi arbetet med att planera grupperna för nästa termin och så fort vi är klara med det skickar vi ut information till er om vilken grupp ni tillhör och vilka dagar och tider som träningen kommer att vara. Vi startar nästa termin vecka 3, den 13:e januari, och vi plannerar behålla samma schema som vi haft i höst så långt det går.

Under året som gått har tyvärr vår systerförening Ale Taekwon-Do lagt ner sin verksamt och i samband med det fick vi en stor donation från dem. Vi vill framföra ett stort tack för den gåvan till alla som tränat och varit engaerade i Ale Taekwon-Do, ni är alltid varmt välkomna till oss när helst ni vill.

Slutligen vill vi tacka alla elever och instruktörer för den här terminen och önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Skribent: Kärra Taekwon-Do

idrottslyftet

logga_idrottens_bingo

raddabarnen

Min friskvård 

Postadress:
Kärra TKD Klubb - Taekwondo
Peter Svensson, Travarevägen 10
42543 Hisings Kärra

Besöksadress:
Kärraskolans gymnastiksal, Klockarevägen 3
42530 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0709392016
E-post: This is a mailto link

Se all info