Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Läger för I Dan aspiranter

19 MAR 2018 06:46
Frölunda Taekwon-Do klubb erbjuder tre halvdagsutbildningar med fokus på 1 Dan gradering för dig med 1 Kup. Första tillfället är 23 mars.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 11:19

Frölunda Taekwon-Do klubb erbjuder tre halvdagsutbildningar med fokus på 1 Dan gradering. Syftet är att ge dig med graden 1 Kup utbildning, stöttning och hjälp med förberedelserna inför din gradering till svart bälte.

Kursinnehåll: Genomgång och träning på samtliga delar av graderingskraven till 1 Dan såsom mönster, applikationer, sparkteknik, teori, självförsvar, kross och spec. Du kommer att få insikt i vad en 1 Dan gradering kräver, samt verktyg för att följa upp din utveckling mellan och efter lägren. Varje tillfälle kommer förutom praktik och teori också att innehålla uppföljning av din fysiska förmåga. Du kommer även att få uppgifter att göra mellan träningstillfällena.

När: 23 mars 17:30-21:00, 13 april 17:00-21:00, 4 maj 17:00-21:00.

Vem: Utbildningen är öppen för alla med 1 Kup (Rödsvart bälte).

Kostnad: 250kr per tillfälle. ​

Ta med: Dobok, papper, penna, vattenflaska, sparringskydd samt utskrivna graderingskrav för Kup och Dan-grader. Ät före utbildningstillfällena och ta gärna med en frukt då ingen mat serveras.

Anmälan och betalning: Anmäl dig senast tre dagar före respektive tillfälle per mail med namn och klubb till This is a mailto link. Anmälan görs till varje tillfälle men naturligtvis kan du också anmäla dig till alla tillfällena direkt. Betalning görs på plats med jämna pengar.

Övrigt: Halvdagsutbildningarna bygger på varandra men du är välkommen att delta på de du vill och kan. Det finns inget formellt krav på genomgången utbildning för att få anmäla sig till gradering. Utbildningen är utformad för att man skall träna ytterligare minst 6 månader på egen hand men är även öppen för dig som planerar att gradera dig i slutet av maj.

Nedladdningsbar flyer

Skribent: Kärra Taekwon-Do

idrottslyftet

logga_idrottens_bingo

raddabarnen

Min friskvård 

Postadress:
Kärra TKD Klubb - Taekwondo
Peter Svensson, Travarevägen 10
42543 Hisings Kärra

Besöksadress:
Kärraskolans gymnastiksal, Klockarevägen 3
42530 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: 0709392016
E-post: This is a mailto link

Se all info