SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsamlingsgrading 4:e februari
2023-01-06 04:30

För alla som inte hade möjlighet att gradera sig i december finns det en ny möjlighet den 4:e februari. Anmälan skall göras senast den 29:e januari.

 

Observera att detta inte gäller tigrar!

Uppsamlingsgradering för Tigrar 18:e januari
2023-01-05 08:42

För alla tigrar som inte hade möjlighet att gradera sig i december finns det en ny möjlighet den 18:e januari. Anmälan skall göras senast den 12:e januari.

God Jul och Gott Nytt År
2022-12-27 12:43

God Jul och Gott Nytt År
Kärra Taekwon-Do önskar alla medlemmar en god jul och ett gott nytt år.
Information om schema och terminsstart kommer att skickas ut till alla efter nyår.

Grundutbildning för tränare!
2022-12-08 10:29

Den 18 januari kl. 18-20 och den 4 februari kl. 9-17 ses vi, Frölunda, Kärra och Partille tillsammans med SISU för att genomföra grundutbildning för tränare. Vi ses i Partille taekwondos lokaler på Gamla Kronvägen 10 i Partille.  

Ta tillfället i akt att vara med och utvecklas som instruktör och passa också på att lära känna våra medtränande från systerklubbarna.  

 

Utbildningen är helt gratis och alla instruktörer är välkomna att delta.  

För mer information och för att anmäla dig klicka på länken nedan.  

Först till kvarn gäller, dock senast 9 januari. 

 

 


Anmäl dig via denna länk

Via anmälan, som organisation väljer du den klubb du tillhör: Kärra, Partille eller Frölunda Taekwon-Do. Under "Tillägg" på frågan "Fakturan för deltagandet skickas till" väljer du alternativ 2. Under steg 3, Betalsätt, fyller du i dina uppgifter. Obs, utbildningen är gratis, alla fakturor kommer skickas till respektive klubb.

 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..